Thoughts that Makes my head hurt.

You blog? How mainstream.

Hej bloggen.

Har I det også med ikke lige at kunne få ordene sagt ud af munden? Men holde dem inden i og glemme at sige det man rent faktisk mener. Bloggen her har en hel del hjulpet mig med at få udtrykket mig meget mere, som jeg måske har lidt svært med i hverdagen, da jeg helst bare vil smile og grine, lave noget sjov, men egentlig ligger der jo meget mere inde bag mig. Jeg ved godt at bloggen har frynsegoder, at man kan få sponsoreret ting osv., det kan godt være det er det jeg udtrykker mig for der gør mig glad, det er ikke så meget det man får, men mere det at når folk tjekker ens blog og tænker “hende kan vi godt bruge til noget, hun har styr på sit blogging”, så bliver jeg bare så glad indeni.

Jeg føler blogging er blevet til sådan noget ‘mainstream’ og hvor jeg egentlig bare hader det ord, jeg føler bare der er rigtig mange mennesker der er begyndt at lave blogs og der er så mange der ikke duer til det, Facebook blogs er næsten det værste, men det er det som sådan også at dele ens blog med ens Facebook venner, hvordan kan du så vide om du er god nok? Jeg har selv kun valgt at fortælle om det til mine tætteste veninder og familie, da jeg egentlig godt kan blive lidt flov over det her med jeg blogger. Nogle føler jeg også jeg bruger for gammeldags ord, i forhold til min alder og det kan godt være lidt irriterende en gang i mellem, men andre gange er der bare heller  ikke andre ord. Jeg ville også ønske jeg havde et bedre kamera, så jeg kunne tage bedre billeder til bloggen og det kunne se lidt mere professionelt ud. Tænker også lige nu på om I overhovedet gider læse det her? Det er sådan en lang tekst og er den egentlig ikke ret kedelig? Budskabet med bloggen er jo også jeg skriver hvad jeg føler og følte lige for det her. Og billedet deroppe følte jeg også lige for, da jeg synes det er ret morsomt og jeg plejer at sætte forholdsvis gode og normale billeder ind, jeg håber I kan lide det!  Fortsat god aften! Kys.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thoughts that Makes my head hurt.