Valentines day coming up

Come as you go.

Hey søde læsere.

Jeg har tænkt mig over at lave det her indlæg, for der er rigtig mange mennesker derude der føler sig usikre, specielt piger. Jeg kender da selvfølgelig følelsen alt for godt, jeg tror det har meget med at gøre hvor meget samfundet dømmer os, man skal har den rigtige make up, tøj også skal man da også være ekstremt tynd for at være anerkendet, den mening er der i hvert fald mange der har. Men hvem gider lige være dem der aldrig dyrker sport, ingen lægmuskler har, jeg ville altså ikke opgive det for at være forholdsvis tynd.

Jeg er nået til det punkt hvor jeg for det meste er tilfreds med mig selv og det synes jeg alle skal være, for hvad er definitionen på tynd eller tyk egentlig? Hvad hvis ens knoglebygning bare er som den er og man aldrig kan være en af de tynd små piger.

Der er utroligt mange der har spiseforstyrrelser og det er ret så sørgeligt, men det påvirker da helt klart også mig hvis det er en af dem jeg holder af der har en spiseforstyrrelse eller bare ikke altid har så meget appetit, for hvad hvis piger der mener hun er tyk, at hun er ti gange tyndere end en selv, så det spreder sig ligesom ud, det her med at har det dårligt med sig selv. Jeg synes I alle skal tænke positivt og støtte den person der har sådan en spiseforstyrrelse eller har det rigtigt dårligt med sig selv, husk at være der for hinanden, for i ens egens usikkerhed kan man pludselig glemme alle andre og tænke at ingen har det som du, mig eller dig, men vi går jo alle sammen rundt med den følelse engang i mellem, den med vi har ikke har det så godt med os selv.

Det er egentlig ret sørgeligt at det er blevet sådan, husk I er gode nok som I er, uanset hvad folk kalder jer, eller hvis de griner af jer, deres trang til at nedgøre jer, gør egentlig bare dem til den mindre person, der egentlig bare er jaloux, har I tænkt over det?

Men i hvert fald så ville jeg bare lige gerne ud med det her og det her budskab, vi alle sammen kan føle os usikre. 

Godnat søde mennesker, kys.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines day coming up