Ciaté caviar nailpolish.

Blogging is my passion.

Hej bloggen.

Her på det sidste er der mange unge bloggere der er begyndt at blogge, fordi det er så “mainstream” og ærligt talt så synes jeg manges meninger omkring blogging er så forfærdelig latterlig.

At folk skriver en blog bare er til ligegyldige ting, for mange mennesker hjælper det dem med at skrive hvad de føler, hvis de ikke lige kan få det ud af munden.

Min grund til at blogge er fordi jeg længe har elsket at skrive, nogle gange føler jeg måske ikke jeg dur til så meget, sådan fagmæssigt og på bloggen kan jeg skrive hvad jeg vil om, i stedet for at skrive en stil der handler om noget jeg overhovedet ikke finder interessant.

Fordi der er så mange der er begyndt at blogge tror folk det bare handler om menneskers liv, som egentlig bare vil blive mere populær på Facebook i blandt deres venner eller lignende. Min blog er egentlig ikke noget jeg praler af eller taler så meget, deler med facebook, jeg blogger fordi jeg har lyst og fordi det gør mig lettet når jeg skriver nogle af de ting ned der flyver rundt i hovedet.

Jeg ved godt jeg ikke kan dele alt i mit liv, om folk så synes mit liv er kedeligt så er jeg egentlig ret ligeglad, det er mit liv og hvis jeg godt kan lide at blogge om det, så det vel helt fint. Jeg har længe været interesseret i produkter, tøj og sko osv.. Og hvorfor så ikke skrive om det? Hvis I måske lige leder efter noget og jeg så linker det her fra min blog.

Jeg har mange idol bloggere som bl.a. Fie Laursen, Johanne Kohlmetz, Tina Maria, Daniel Ishøj osv.. Jeg har set en masse mennesker svine dem til, nogle værre end andre, men jeg synes det er respektløs, virkeligt! Det er jo ikke fordi de folk der sidder bag skærmene derude rent faktisk kender dem, de spiller bare store mennesker bag skærmen.

Det her var egentlig bare lige noget jeg rigtig gerne ville ud med og det har som sagt kørt rundt i hovedet, jeg tror måske ikke jeg er den eneste der har det sådan her og håber I forstår budskabet med indlægget.

Kys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciaté caviar nailpolish.