iPhone 4s screen blued out.

You only live once, but if you do it right, once is enough.

Hey bloggen.

Har været ude at shoppe med mor idag, et godt stykke tid siden! Vi skulle egentlig hurtigt bare lige ind i H&M, men lige pludselig var det alle butikker.. Hæhæ. Fandt en trøje i Vero Moda og fandt tre i genbrugsbutikken, synes ikke det er nogen skam at besøge genbrugsbutikker, det er frivillige der arbejder der og pengene går til noget godt, også er det også billigt. Man kan sagtens finde modetøj derinde og hvis man kan finde ud af style hvad man finder, hvorfor så ikke? Vi tog så hen på ‘Bagels’, fik en bagel, of course! OG noget vitaminvand, hvad for en synes I der smager bedst? Er helt vild med hindbær og æble. Min far giver min iPhone til en butik imorgen og ser om de kan ordne den, det bliver dyrt og selvfølgelig har min far været rigtig vred over det, har selvfølgelig ikke lyst til han skal være sur over mig. Hader bare sådan at skuffe mine forældre, gør alle børn ikke det?

Jeg er ikke perfekt og laver fejl, jeg kunne ikke gøre for jeg lige tabte den og den ikke kunne tåle det, er bare glad for min far ikke er mega sur på mig, i starten troede jeg han bare ville give mig en arbejdsmobil også lade være med at få min iPhone, har det så underligt med ikke lige at have den i lommen, jeg har den med over alt, den er min undskyldningen for at komme væk en gang i mellem. Sidder lige nu og hører lidt musik, har så meget at tænke på, det er så dejligt med en pause fra skolen, dsv. er der kun 3 dage tilbage af den, sørgeligt ikke… Jeg er nok ikke den eneste der føler det.

Imorgen skal jeg ud at købe garn med min mor og mormor, lyder nederen ikke? Jeg synes det er vigtigt at bruge tid med familien, min mormor strikker et tubehalstørklæde til mig og skal finde ud af hvilken farve jeg vil har, vi finder sikkert også ud af noget andet. Vil lige nu få uploadet nogle billeder, så I kan set hvad der er new in.

kys, håber I nyder ferien!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 4s screen blued out.