Anmeldelse - Dermalogica concealer

Aftenrutine – Nice skin.

Hej søde læsere. Har her for tiden passet godt på min hud og plejet den med de samme produkter i håbet om at få en mindre uren hud, dsv. er der lang vej endnu.. Men det har i hvert fald hjulpet! Så her er min aftenrutine, hvis nu I mangler nogle gode produkter til at plejer jeres hud.

1. Først tager jeg min makeup af med makeup servietter fra ‘BEAUTY Iseree’ da der er bedre til min hud og meget lettere. 

2. Så tager jeg noget vand i hovedet og dupper det af med et lille håndklæde, men huden skal stadig gerne være fugtig. 

3. Så tager jeg min ‘Clearface deep-cleansing wash-gel’ og tager en klat med størrelse på en hasselnød og skrubber den ind i huden med cirkel bevægelser og venter i 10 sekunder til at tage vand i ansigtet og tager mit håndklæde og gør min hud tør. 

4. Derefter tager jeg min skin tonic fra ‘Plaisir’ og putter lidt på en vatrondel og dupper på ansigtet og gnider på min hud.

5. Til sidst tager jeg noget ‘ Matas Carabamid Fugtighedslotion’, jeg bruger den pga. jeg får meget tør hud og den hjælper en hel del på det. Jeg tager den ikke på i hele hovedet da jeg føler mig meget klistret hvis jeg gør det lige inden jeg skal i seng, så derfor tager på omkring mine tørre områder.

Jeg håber det her hjalp hvis I mangler en ny aftenrutine og det skal lige siges at alle tingene kan købes i Matas til gode priser, undtagen makeup servietterne, de er fra Lidl, men man kan finde alle mulige makeup servietter alle steder, der er ikke den stor forskel på makeup servietter. Xoxo Line 

salgogtiting 012

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse - Dermalogica concealer