Gym class to start of the day!

Smiling and laughing is a wonderful thing.

Hey bloggen!

Føler mig så glad lige nu, har nemlig fået PLUS blog! Det betyder jeg har en masse fordele på bloggen. Jeg kan selv designe den, hvis andre går ind på ‘Bloggers Delight’ forsiden kan de se seneste updates fra PLUS bloggere og der vil jeg være nu. Er ekstremt glad for det, da det er noget jeg har ønsket mig i lang tid nu.

Sad og så EMA’s igår, hvad med jer? Jeg synes helt klart der var nogle flere celebrities jeg ville have ønsket der var der, men sådan er det jo.

Justin Bieber og One Direction vandt, føler mig rigtig stolt og synes det er er super fedt! Justin vandt tre og 1D vandt 2, selvom de ikke var der, men alle sammen i USA. Taylor Swift vandt også rigtig mange, jeg tror det var 5, hvis det passer. I hvert fald finder jeg Awards shows meget underholdene, med alle de kendte ansigter og musik osv..

Har lige fået advents gaver af mine forældre, da PLUS abonnementet er en del af det, så jeg ligeså godt kunne få dem nu. Billeder kommer op på bloggen om lidt! Jeg håber I har en god start på en ugen derude.

Har været i skole og til tennis idag, imorgen står den på 5 timers skole og dans, skøøønt! Det går forholdsvis godt med mit tennis, jeg smiler og griner hvis jeg “misser” eller skyder ud for banen nu, har førhen blevet meget vred når jeg ikke kunne lave et godt slag, men der er jo ingen grund til at blive sur over det, så smil og grin for livet er dejligt!

Kys.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gym class to start of the day!