Once you learn how to be happy, you wont tolerate being around people that make you feel anything less.

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong, when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe tomorrow is another day and I believe in miracles.

Har endelig fået taget mig sammen til at tage en anden neglelak på, en lyserød, havde pink på før, blev bare så hurtigt træt af den. Den ene er fra ‘Gosh’ og den anden fra ‘Rimmel’, begge lyserøde og meget gennemsigtige, så har brugt nogle ordentlige lag et par gange med begge. Jeg elsker den her farve, den er så simpel og ren, passer til altid og er alligevel ikke alt for kedelig. Neglelak, har alt for meget af det og jeg elsker det! Havde falske negle, føler bare man skal være stolt af sine negle og hånder uanset hvor grimme man selv synes de er, alle har smukke hænder, lyder vildt plat, men altså vi er alle sammen forskellige, det er det gode ved verden, ingen er ens.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Once you learn how to be happy, you wont tolerate being around people that make you feel anything less.