Smiling and laughing is a wonderful thing.

New in

Jeg fik advents gaver idag, da jeg som en del af mine advents gaver har fået PLUS abonnement her til, Bloggers Delight. Dynebetrækket med blomster, det har jeg selv været med til at vælge og ligner meget det jeg har i forvejen, men det er det gode ved det.

Øreringene med ugler er egentlig okay, de er ikke så moderne mere, så jeg kan ikke finde ud af hvad jeg synes om dem… Har også fået en tredje ting, en bluse, men da den slet ikke falder i min smag håber jeg på at få den solgt. Dsv. er min mor ikke en tankelæser, jeg har det egentlig bare bedst med noget jeg selv har valgt eller gavekort og penge. Jeg har en blandet smag, det er måske også derfor der er noget tøj i min garderobe jeg ikke bruger så meget, fordi jeg fx. har fået det i gave og det ikke kunne byttes. Selvfølgelig er det tanken der tæller, men jeg er lidt kredsen hvad angår mange ting. Jeg vil slutte af med at sige godnat og kys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smiling and laughing is a wonderful thing.