Right now

Just for fun.

Hey bloggen!

Sætter lige et gammelt billede en veninde tog af mig for ca. et år siden. Det er med mit “vinter” blonde hår, savner ikke blondt hår! Leder desperat efter mit overførelsesstik, irriterer mig så meget jeg ikke kan finde det.. Sidder lige nu og hører “Take Me Home”.

Så kommer der Desperate Housewives i tv’et i aften, er jeg den eneste der er fuldstændig “addicted” til det tv-show? Øver også lidt hiphop/streetdance og tager nogle mavebøjninger, vil rigtig gerne have en ‘markeret’ mave eller hvad man siger.

Btw har I hørt at L.O.C. er blevet dømt for vold i 40 dages ubetinget fængsel? Slet ikke fair, da jeg elsker ham og hans musik, han er den eneste grund til jeg ser Voice. Jeg tror han er fuldstændig uskyldig eller måske bare har været lidt fuld og har kommet til at slå en, jeg holder med ham uanset hvad.

Jeg håber I nyder ugen derude, jeg synes faktisk denne her halve uge har gået ret stærkt, fatter ikke det allerede er Torsdag imorgen, men åbenbart! Hæhæ. Så kys folkens!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Right now