Outfit of the day.

Life’s so great, well just not today.

Hey alle sammen.

Jeg sidder lige i øjeblikket i min seng, er nemlig rigtig syg! Kleenex, strepsil og næsepray. Er simpelthen så snottet, halsbetændelse og mine ører har det heller ikke for godt, vil ikke komme i detaljer, men har det ikke for godt.

Skulle rigtigt have været på noget atletik stadion med min årgang idag, men det måtte jeg blive hjemme fra, havde egentlig glædet mig, ikke fordi jeg er god til det, men fordi det er meget hyggeligt. Har en masse lektier, har bare ikke overskuddet til at lave dem lige nu, vil helst sove, men det kan jeg heller ikke! Og der er skolefotografering imorgen, så vil helst bare være rask og få taget nogle gode billeder, plejer ikke at synes de bliver gode, men det er bare vigtigt. har 7 timers skolegang imorgen, jeg ved også godt jeg ikke kan nå at blive rask, synes bare ikke jeg har tid til at være syg! Jeg har så meget der skal laves og gøres, men at være syg stopper mig ligesom fuldstændig. Er der nogen der har nogle gode råd? For jeg vil gerne være rask, tingene var endelig begyndt at fungerer, jeg havde endelig fået mere selvtillid og var blevet nogenlunde glad for skolen, det her ødelægger bare det hele, når men nok om at være syg.

Jeg har gerne ville uploade nogle ‘Outfit of the day’ billeder, men er stadig ved at lærer at forstå den her blog, kan stadig ikke få bloggen til at virke på min iPhone, det ville nemlig være tusind gange nemmere for mig, i stedet for at skulle uploade billeder til min computer hver dag. Ved ikke lige hvad jeg skal gøre ved det og desuden kan jeg heller ikke finde ud af at poste billeder uden det bliver et værre rod her på siden, når men jeg håber jeg kan fikse det i løbet af ugen. Håber i nyder vejret og dagene, livet!

Vil prøve at få lavet nogle lektier, få lidt søvn og få smerten til at gå væk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day.