You only live once, but if you do it right, once is enough.

Don’t walk behind me, I may not lead. Don’t walk in front of me, I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Hey bloggen!

Jeg lover billederne af mit nye tøj kommer ind idag, har lige siddet og hørt musik, set krimi med mor og far, redigeret billeder, som jeg endelig fandt.. Har ledt efter dem også var de i en ukendt mappe jeg åbenbart har.

Men altså var sammen med min veninde for en uge siden eller noget og tog lidt billeder, har redigeret to billeder, billederne er af mig og har lånt min venindes Abercrombie trøje (låner den stadig ;-)). Vi fik hygget og der er intet bedre en veninde hygge, right? Btw. så har jeg lige læst på en blog omkring Vi Unges event imorgen, jeg ville ønske jeg havde  hørt om den noget før, så jeg kunne have kommet imorgen, det handler om mobning, synes jeg er vildt fedt intiativ. + de har goodiebags til de første 200, og billetter  til MTV EMA pre-party, mener jeg, til de første 50, kunne have været ret fedt, ikke? Øv, øv at jeg ikke lide kan smutte derind, da det er over en times kørsel herfra, besides tror jeg heller ikke min mor gider kører derind, så damn.. Men jeg håber det bliver fedt for dem der skal med!

Håber I kan lide billederne. Kys.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You only live once, but if you do it right, once is enough.