Everyday I smile and act like nothing's wrong. It's called putting everything aside and simply being strong.

You don’t have to be skinny to be sexy or beautiful, beauty is the size of your heart, NOT the size of your jeans. Confidence is sexy.

Det med Ikea blev ikke til noget igår, min far tog mig ikke med, da han troede jeg ikke ville med, men da de sagde hvordan det havde været, er jeg meget glad for jeg ikke var med. Mine storebror ville rigtigt gerne have mig med op og spise frokost, så vi tog på Bagels, fantastisk sted, kan helt klart anbefales! Man kan få bagels og baguetter osv, med forskelligt fyld, brød, dressing, smagte vildt godt. Fik også en vitaminvand, da det åbenbart er meget populært for tiden, smager rigtig godt, der er vitamin C i og det er jo bedre end at drikke sodavand. Vi gik bare lidt rundt og kiggede i byen og mødte nogle af mine storebrors kærestes venner, akavet…

Vi tog ud til min mormor og morfar, min mormor var kun hjemme, så vi snakkede lidt med hende også har de bare den sødeste hund.

Vi tog op til byen igen og købte en masse slik, hahaha. gik lidt amok!

Vi tog hjem igen og vi fik nogle gæster, bare dem min far havde været i Ikea med, det var meget Hyggeligt, vi så også noget Voice.

Min far fik købt den lampe han havde smadret, så nu har jeg en natlampe igen, ja tak.

Poster nogle billeder af maden, drikkelse og min lampe. møs og kys!

ps. det var kun halvdelen af bagelen, kunne godt kun havde spist en halv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday I smile and act like nothing's wrong. It's called putting everything aside and simply being strong.