Forget about the past and enjoy the present.

Sidder lige nu og nyder lidt musik, øver lidt på min fremlæggelse i Engelsk, er lidt nervøs, da jeg ikke har den bedste gruppe og er bange for de ødelægger det, men kryds fingre for mig! Og håber heller ikke mit engelsk kommer til at lyde dumt, vil gerne have en god karakter. Og den nye pige kommer imorgen og min veninder kommer i skole imorgen, har ikke set hende i over en uge, I miss her!

Idag har min dag bare gået med at slappe af, se det amerikanske X factor og det britiske, de har vildt meget talent og nogle er bare for skøre!

Jeg går til tennis og indedørs-sæsonen starter imorgen og de har bare sat mig på nogle helt forkerte tidspunkter, da jeg er blevet skrevet på til om tirsdagen og om tirsdagen skal jeg til hiphop/streetdance, rigtig smart gået af dem! Er vildt sur over det. Når men det var bare en lille update, håber I nyder dagen derude! Kys, møs og love fra mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You don't have to be skinny to be sexy or beautiful, beauty is the size of your heart, NOT the size of your jeans. Confidence is sexy.