Because normal socks is overrated.

Spring Faves! – Urban Clothing

Hej bloggen. Faldt lige over nogle ting fra Urban Clothing der er perfekte her til foråret, det er meget neon farver og den klassiske mint grønne farve, behagelige sko, en masse mønstre og peplum der bliver en stor trend her til foråret, som vi da kan håbe nærmer sig selvom der stadig ligger lidt sne derude og det godt kunne være 10 grader varmere efter min mening.

(ikke i rækkefølge) 

Nike Womans Air Max 1 Vintage Sail – De kan købes lige her til kun 879,20,- Jeg er bare så vilde med de her sko, vintage er bare fedt og de her er virkelig bare nogle fede sko, må have dem! 

Nike Pre Montreal Racer Clyps – De kan købes lige her til kun 349,- Super fede sko i den mint grønne med en stærkere grøn.

Only Ultimate Low Kamelia 7/8 Pants Holiday – De kan købes lige her til 199,- Mintgrønne igen, det er bare en super fed farve her til foråret, da de ikke er helt så lange som normale bukser egner de sig jo rigtigt godt til foråret. 

Only Sandra Low Overdyed Peach Blossom – De kan købes lige her til 179,- Pink shorts, hvem kan ikke stå for dem? De er fede både til en varm forårsdag og til sommeren, og detaljen nederst med lidt ‘ripped’ buksekant men heller ikke for meget gør dem ekstra unikke.

Only Elle Contrast SL Shirt Cloud Dancer/Black – Den kan købes her til 79,- Super fin peplum top med krave der bare er super enkel, sød og billig. 

Sisters Point Rider Top Coral – Den kan købes lige her til 99,- Super fed koral farve, i den pinke nuance der bare er perfekt til at rende rundt i til foråret og sommeren.

Vero Moda Joe Leen Mesh SS Top Grey Dawn – Den kan købes lige her til 99,- Igen en super fin peplum top i en mere mild blå efter min mening. 

Sisters Point Hariet Top Neon Orange – Den kan købes lige her til 79,- Crop tops er altså bare super fede med et par højtaljede shorts eller bukser.

collagespringurban

Jeg håber I kunne lide det her indlæg, undskyld forbruget af super og fede + det utydelige billede, det tog mig lang tid at lave det her så jeg håber I har nydt indlægget! Og husk at tjekke Urban Clothings hjemmeside ud. Kys, Line. 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Because normal socks is overrated.