Monday update

Gosh anmeldelse – Lips and nails.

Hej søde læsere. Jeg modtog i sidste uge en pakke fra Gosh med nogle super fede produkter! Jeg har tænkt mig at lave anmeldelsen af dem over 2 indlæg da jeg synes de fylder for meget i et indlæg, enjoy.

goshmatasl 008First up er denne her super lækre læbestift, farven ville helt klart ikke være mit førstevalg da jeg mere er til lyserød-rød som de fleste andre. Den her orange er meget dæmpet og heldigvis ikke så dramatisk, jeg går ikke normalt med læbestift da jeg ikke finder det pænt på mig selv med min bøjle på, men den skal i hvert fald smækkes på når den er af! Farven er 152 Mandarina og den dufter af vanilje, det er bare et kæmpe plus for mig, da jeg elsker vanilje.

goshmatasl 013Så er der de her to neglelakke og jeg har snart nogle Gosh neglelakker i min samling, de er bare så skønne og ikke alt for dyre. 549 Holographic Hero er den sølvfarvede med glimmer i og det er meningen den skal lave en effekt på neglene, den ser super fed ud på neglene og den gør hvad den skal. 616 Lazy Green er den army grønne neglelak som jeg er ret sikker på er fra deres Holiday kollektion, den er helt klart en af mine nye yndlings neglelakker og den har utrolig meget pigment som er noget jeg kigger meget efter i en neglelak. Lige nu har jeg et ret stort crush på deres 597 Miss Minty som ville være super fed her til foråret!

Link til GOSH neglelakker her

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday update