Right now

OOTD and new in.

Hey bloggen.

Idag har mit outfit bestået af: skinny jeans, sort, h&m – hvid skjorte – Sort bandu, blomster, Tally – Ugle øreringe, ENVY accesories – Hello Kitty, sokker. Haha, de er bare så dejlige tykke og bløde, nu når det er så koldt og jeg ikke har fundet vinterstøvler endnu.

Igår fik jeg også et hjemmestrikket blåt tubehalstørklade af min mormor, det er vildt dejligt og lige hvad jeg kunne bruge! Rent faktisk var det meningen jeg skulle strikke det, men er lidt ude af træning… Og det havde jeg selvfølgelig også på i skole idag, det er virkeligt et af mine yndlings tørklæder nu.

Jeg lavede en dulle der nærmest lå ned på mit hovede, men blev godt tilfreds med resultatet og den passede underligt nok bare med outfittet.

Og jeg vil også gerne lige undskylde for ikke at lave så mange indlæg de seneste par dage, der har været et eller andet med min blog så jeg ikke kunne komme ind på den!

Men jeg er tilbage, hæhæ.

Ps. jeg undskylder for nogle lidt kejtede billeder, kys!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Right now