Review of an iPhone case

One Direction, my big heroes.

Hey bloggen.

Sidder med den mest fantastiske følelse inden i, igår sad jeg og græd i tre timer fordi jeg troede jeg ikke måtte komme til koncert med One Direction, da de er mine helt store idoler, gjorde det virkelig ondt inden i. Min bedste veninde er den bedste, hun skrev at det bare kunne være hendes julegave til mig, fordi hun ikke havde lyst uden mig og at jeg havde vist hende dem, at hun vidste hvor meget det betød for mig, det rørte mig virkelig, hun er bare den bedste, uden tvivl. Fik lov til at komme med til One Direction koncert, bare ikke de dyreste billetter, men alligevel række 15, så fedt! Jeg mener nogle fik ikke engang billetter, så jeg er så glad for at jeg var så heldig.

Desuden for en time siden kom ‘Take Me Home’ albummet ud på iTunes, man kan hører det gratis i 24 timer, det er så dejligt gjort af drengene. Da der er mange sange, er jeg dog ikke færdig med at hører alle sangene, men af dem jeg har hørt er jeg ‘blown away’, de er helt fantastiske! Nu er jeg ligeglad med folks mening omkring min kærlighed til dem, de betyder en hel del for mig også er jeg ligeglad med hvad folk siger og tænker. 2013 bliver det bedste år nogensinde, helt klart! Har været i skole idag, tennis og lavet en masse jobansøgninger, da jeg leder efter job og prøver alle muligheder, da jeg virkelig er målrettet efter at få et job. Imorgen skal jeg på Selandia og kigge på uddanelser, eller hvad man kalder det, forskellige muligheder. Vi møder sent og slipper tidligt, det så skønt! Bagefter tager jeg til dans med veninderne, kan mærke det bliver en god dag. For en gang skyld har Mandag ikke været så kedelig som den plejer, i hvert fald ikke for mig. Jeg håber I nyder starten på ugen derude. Og husk “never give up on something you love”. Møs og kys! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review of an iPhone case