Life's so great, well just not today.

There’s a first time for everything.

Kom endelig i skole idag, eller det var ikke rigtigt skole, da det var noget uddanelse festival. Har ikke været i skole de sidste 2 dage pga. jeg har været meget syg, dukkede op idag, selvom mine forældre frarådede det, men jeg ville vildt godt med, selvom jeg stadig er til dels syg. Snakkede med en masse forskellige mennesker omkring uddanelser, synes det var rigtig spændende og fik et anderledes syn på mange af uddanelserne. Jeg har dog ikke fundet mit drømmejob eller drømmeuddanelse, men det var helt klart en god oplevelse, og har dog nogle uddanelser jeg går rundt og tænker lidt over til praktikpladser.

Snakkede men en mand fra militæret, fik en gratis bog med alle deres 40 (tror jeg nok) uddanelser, synes det er utrolig mange og vildt imponerende. Prøvede endda og få bælte, rygsæk, hjelm, gevær osv. på, faktisk ikke så tungt som jeg troede også matchede det endda min militær army jakke fra Episode, hæhæ. Det var nu meget sjovt og mine venner fik taget en masse billeder af mig med udstyret på. Havde en vildt sjov dag, sidder lige nu og slapper af. Jeg prøver stadig at finde ud af hvordan jeg kan har min blog på min iPhone… Det her er bare lige en kort opdatering, håber jeg kan poste et ‘Outfit of the day’ billede imorgen, men er ikke sikker. Håber i har haft en fantastisk dag og glæder mig til det snart er weekend! Lots of love.

Ps. Så Lagix optræde, ved I hvem det er? Synes de vaar vildt søde og sjove, havde vildt stort talent, deres stemmer var fantastiske! Synes de så bekendte ud, men ved ikke hvor fra.. Men i hvert fald synes det var noget god musik, Joey Moe skulle også havde kommet senere, men var ikke lige ‘in the mood’ pga. jeg stadig er lidt syg og tog tidligt hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life's so great, well just not today.