Anmeldelse af cover fra iTasker.dk

New in.

Hey bloggen.

Da jeg var på vej hjem fra Sverige i Lørdags tog vi ind i et kæmpe center, det er meget anderledes, jeg tror det hedder Ullared og det er bare så billigt! Jeg fik egentlig bare købt nogle basis ting, altså sådan noget man har brug for og selvfølgelig en sweater som er så skøn og en pink jumpsuit, billigste jeg har set! Og den er bare så skøøøøøøøøn. Men altså jeg har ikke taget billeder af alting og det er ikke de bedste. Enjoy!

Fik købt to deodoranter da de var meget billige også løber jeg ikke tør lige foreløbig, de dufter af sådan meget sødt slikagtigt og en ny neglesaks med leopard print på! I baggrunden ser I min nye leopard sweater. 

Min pink nye jumpsuit, det er fra mærket snuggle up og synes på en måde det er et meget sødt mærke, den er så comfy og dejlig og har aldrig lyst til at tage den af. Den er meget stor til mig, men det er jo dejligt og størrelserne var lidt underlige derhenne, så ja.. Den er dejlig som en oversized jumpsuit!

En håndklæde turban, jeg har set rigtig mange youtubers der har snakket om sådan en  og kunne virkelig godt bruge en, da mit hår er så langsomt til at tørrer, ligesom alle andre pigers med halvlangt hår og den er bare meget bedre at have på i stedet for et for stort håndklæde der falder af hele tiden. Den var vildt billig og nu ville jeg egentlig ønske jeg havde købt en til en veninder eller noget.

Min leopard sweater er så dejlig og kradser overhovedet ikke, jeg tror det var det dyreste jeg fandt, men alligevel ikke ret dyrt. Den er fra ‘que London’ mener jeg, altså jeg har aldrig hørt om de her mærker, men det er noget skønt noget jeg har fundet! 

Jeg fik også købt en masse til håret, men føler lidt det er lidt ligegyldigt da det ikke er det store og en neglelak jeg er ved at løbe tør for, hæhæ. Kys!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af cover fra iTasker.dk