The key to happiness is to realize you are in complete control of how happy you are.

MUST HAVES before going traveling.

PicMonkey Collage

 

Hej bloggen. Skrev igår at indlægget her ville komme, værsgo!

Hunter gummistøvler i blank sort: Gummistøvlerne er så fede og passer til alting, de er bare så dyre også for et par gummistøvler, men kunne virkelig godt bruge dem til når vi skal til Irland og England, da det stadig regner en del der.

Adidas bukser: Adidas bukserne  har snart alle, men jeg er lidt ligeglad for de er jo super fede og hader bare når bukser gør ens lægge kæmpe, men de her har en helt anden facon og sidder så godt på ens ben. Helt klart noget jeg kunne bruge, de er lige frem heller ikke de billigste træningsbukser, men fede er de og ingen tvivl om at jeg ville bruge dem meget hvis jeg havde et par. 

Penge: Lidt random at sætte i den her, men lige nu skal jeg bare sparer op da jeg har en lang liste af hvad jeg skal købe også tænk på der også er ting udover den liste jeg skal købe.

Bumbag with studs: Har virkelig brug for en bumbag, både fordi de er ret moderne og virkelig praktiske, så kan jeg have pas, sygesikring, penge, digitalkamera og iPhone, jeg har fundet en til en rigtig god pris på Ebay og den er bare perfekt til rejser. Og nitter gør den lidt federe, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The key to happiness is to realize you are in complete control of how happy you are.