iPhone holder fra LaChica

www.trendsales.dk/nfo/dametoej

Hej bloggen. Her kommer min sene opgave i samarbejde med Trendsales, jeg håber I kan lide den! Så I kan gå ind under www.trendsales.dk/nfo/dametoej og finde en masse forskelligt tøj,  både nyt og gammelt, brugt og ikke brugt! Så I får bare lige at se mine favoritter, lidt inspiration eller hvis I gerne vil købe det. Enjoy!

Jeffrey Campbell – Sneakers

I hører nok mest om deres højhælede, men hvad med deres fede sneakers? Der er lige nu 25 % på de her sko, så hvis du er en str. 37, så misunder jeg dig. De kan købes her

Spiky BH 

Jeg ville ønske jeg kunne købe den her, er så forelsket i den! Har jeg været i lang tid, men jeg er nok ikke modig nok til at tage sådan en på, men jeg synes den er fed, kald mig skør, men I sidder der inden i og nikker med, det er jeg helt sikker på. 

 

Americandreams – Unikke lace/blonde/silke bustier

De her minder lidt om, men de er lidt mere ikke så grænseoverskridende da de er med nitter og ikke spikes, jeg elsker spikes, men de kan virke lidt for voldsomme. De her er vildt søde og har i lang tid været helt vild med de her toppe. Hvad med jer? I må da elske dem. Kan købes her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone holder fra LaChica