Do you love your legs?

4 wishes of mine.

Hej bloggen.

Jeg er bare blevet så positivt overrasket over Coolstuff.dk og havde egentlig bare lige lyst til at fortælle jer om mine favoritter derfra og hvad jeg ønsker mig derfra, hæhæ. Fik bare sådan lyst til at lave det her indlæg, jeg mener den hurtige levering også hvor fantastisk glad jeg er blevet for mine ting derfra!

1. den første ting er en laptophylster, den ligner en gammel kuvert og den er så fed, lige mig.

2. Jeg ved godt jeg allerede har en beddy bear, men hvem kan ikke bruge to? 

3. Og disse sutsko de er så fantastiske, dsv. er de udsolgt i øjeblikket, men seriøst? Kig lige på dem, de er lyserøde og fluffy og kan varmes! Ej, hvor er jeg bare forelsket i dem. 

4. Og et polaroid kamera i lilla, hvor cute er det lige? Er specielt vild med det kan fås i lilla, men også bare det der med at det er sådan ‘old school’ også fanger man bare lige billederne i øjeblikket, jeg har egentlig altid godt kunne tænke mig et. Åhh, hvis jeg lige havde pengene til det, men jeg sparer jo op til mine rejser, men kunne lige forestille mig de øjeblikke jeg kunne fange, ææh altså, det er bare så fedt!

Indlægget blev længere end jeg lige regnede med, men ville bare lige vise jer mine ønsker, måske give jer noget inspiration til gaveønsker eller lignende. Kys.

1

  • uh ja det kamera – det er altså også bare noget jeg hele mit liv har ønsket mig 😀 penge hvor er i henne? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do you love your legs?