Smykker

Christmas time

Hej bloggen!
Nu har jeg ikke været på de sidste seks dage, men det er juletid eller det er vidst ved at være overstået. Juleaften blev holdt med min mors familie og idag var vi med min fars til julefrokost, da min fars familie er alt for stor til vi kan holde juleaften sammen.

Det er så hyggeligt at bruge en masse tid med ens familie, når man ikke ser dem så tit og bare hygge og grine. Igår brugte jeg dagen på at se en masse julefilm og hygge med mine forældre. Jeg har 2 give aways på vej, så glæd jer!

Er også super overrasket omkring mine gaver, da jeg tit plejer at ville bytte en masse, men i år er det ikke så meget at jeg ikke kan lide det, men mere at jeg har fået to af slagsen eller at jeg allerede har det samme i forvejen. Julen handler overhovedet ikke om gaver som da jeg var mindre, men mere om nogle hyggelige tider med familien der kan få en til at grine.

Har slet ikke lyst til at julen skal slutte, julen er gået så stærkt, sidder og lytter til ‘Mistletoe – Justin Bieber’ ingen hate, tak. 🙂

Det er snart nytår og en masse ligger billeder op af deres nytårskjoler, men jeg har ikke nogen, for nytår plejer virkelig ikke at være noget jeg er helt vild med, jeg kan ikke lide fyrværkeri og ja, jeg har ikke rigtigt nogle planer i år så, jeg ved ikke lige hvad jeg sådan skal lave nytårsaften, men jeg er sikker på jeg finder ud af noget.

Imorgen står min mor og jeg tidligt op så vi kan være i centret når det åbner, fordi vi ikke orker alle de mennesker. Jeg har dog nogle ting der skal byttes, fordi de skal byttes inden d. 31, men regner ikke med det helt vilde, da jeg ligeså godt kan bytte resten af tingene når der er Januar udsalg, hvis I kan følge mig.

Jeg ønsker jer en fortsat god jul og godt nytår! 🙂

 

 

20121226-220122.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker