This week is creative and fun.

You smile, I smile. You cry, I cry.

Hej Bloggen.

Det er et stykke tid siden jeg har lavet et opslag, ville bare være så meget lettere at kunne blogge på min iPhone, men jeg kan bare ikke få det til at fungere, det er så irriterende!

Men altså idag har været meget hektisk, for en af mine bedste veninder ligger på hospitalet og skal opereres imorgen. Jeg var sammen med hende da det skete, hun har meget løse led og det betyder hendes knæ, albuer osv.. de låser hurtigt, men denne gang kunne hun ikke få den låst op igen. Jeg ved godt hvad der vil ske med hende og har ikke lyst til at give detaljer, er bare virkelig bekymret, hun betyder så meget for mig og jeg vil ikke have hun skal lide.

Da hun ikke kunne låse sin knæ op igen, begyndte hun at græde fordi smerten var så stor, jeg strøg hende på ryggen og var også næsten ved at græde, hvis jeg havde blevet meget længere. Vores lærer sagde vi skulle gå op til time, i to timer var vi uvidne om hvad der skete med hende, vi kunne ikke koncentrere os, hun betyder så meget for os, vi vil bare have hun skal være glad, jeg elsker hende så højt, hun har altid været der for mig og jeg vil være der for hende. Efter skole fik  jeg intet svar og da jeg kom hjem bagte jeg chokoladeboller med ekstra chokolade, hæhæ. Skulle til tennis i to timer og først da jeg kom hjem så jeg hvor meget hun havde skrevet til mig, lagt billeder på Instagram. Er religiøs og har bedt for hende en gang i dagen, men sender mine prayers out again tonight. Jeg ved godt hvordan det føles at være på hospitalet og bare har lyst til at være fri og glad, uden nogen smerte. Jeg har så ondt af hende, nu må vi se om jeg kan koncentrere mig imorgen.

Og god nyhed, har fået 10 i min dansk stil! Yaaaaay.

Lots of love, xoxo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week is creative and fun.